Home > Disclaimer

Disclaimer

Door Viptrust.nl te bezoeken ga je akkoord met onderstaande gebruiksvoorwaarden.
 
Viptrust aanvaardt geen aansprakelijkheid op welke wijze dan ook, voor het gebruik van de op deze site gepubliceerde voorbeelden en alle andere inhoud.

Viptrust besteedt de grootst mogelijke zorg aan de ontwikkeling en samenstelling van deze website. Viptrust geeft echter geen garantie of verklaringen ten aanzien van de juistheid van de verstrekte informatie. Viptrust accepteert geen aansprakelijkheid voor enige onjuistheden of ontbrekende informatie betreffende de inhoud van de site. Alle informatie kan, zonder voorafgaande kennisgeving, op elk moment door Viptrust worden gewijzigd of verwijderd.

Foto’s of afbeeldingen die bij artikelen en pagina’s zijn geplaatst, vallen onder creative common-licenties. Viptrust is op geen enkele wijze verantwoordelijk of aansprakelijk voor welke directe of indirecte schade, hoe dan ook ontstaan, hetgeen verlies van data, gegevens of derving van inkomsten tot gevolg heeft, door gebruik van informatie, foto’s of afbeeldingen die op deze website staan. Ben je van mening en kun je aantonen dat een afbeelding en/of tekst jouw intellectueel eigendom is? Stuur ons een bericht.

Viptrust behoudt zich het recht voor om de gebruiker de toestemming te ontzeggen de webpagina te gebruiken en/of van bepaalde diensten die op de webpagina zijn aangeboden, gebruik te maken. In aansluiting daarop kan Viptrust de toegang tot de webpagina monitoren.