Home > Dit doen we

Dé oplossing voor je wachtwoordproblemen

Viptrust is het alternatief voor inloggen met wachtwoorden. We bieden één platform dat werkt met alle lokale- en cloudapplicaties. Met dat platform regel je veilig en makkelijk alle toegang voor je collega's.

Cloudapplicaties beveiligen

Start met Viptrust en er staat een groot aantal applicaties voor je klaar. Office 365, Google Suite, Salesforce, Box Citrix, Amazon of Cisco, we zijn erop voorbereid.

Zo werkt cloudbeveiliging

Login op je pc instellen

Ook het inloggen op de Windows-computer van je collega's regel je centraal. Met één plugin is de pc veilig. Je collega logt in met dezelfde MFA (multi-factor authentication) methode als bij alle andere applicaties.

Zo werkt pc-beveiliging

Veilige VPN regelen

Met Viptrust krijg je een inlogmethode die op alle systemen werkt. Je logt hetzelfde in op je VPN-verbinding als dat je toegang krijgt tot Office 365. Meteen toegang tot al je werkprogramma's. Ook als je net even op een terras zit.

Zo leg je VPN-verbindingen

Precisietoegang verlenen

Je vertrouwt de accountant andere dingen toe dan je huisarts. Gegevens zijn de ene keer cruciaal, terwijl ze in een andere situatie ongewenst zijn. Daarom bepaal jij van tevoren waar, wanneer en hoe je collega's inloggen. Zo weet je dat je alleen de juiste mensen binnenlaat.

Dit is precisietoegang

Partner portals beveiligen

De beste samenwerking is een soepele. Dat betekent goede relaties, maar ook fijne diensten. Met Viptrust kies je voor dezelfde simpele en veilige toegang die je ook in de rest van de organisatie gebruikt.

Beveilig je partner portal simpel